Za STARTAPOVE

Zajedno, oblikujmo budućnost tehnologije! #TechTalkHub

Inkubator

Akcelerator

Finansiranje

Inkubator za Startapove

Dobrodošli u naš Startup inkubator!

U Tech Talk Hub-u, mi smo više od co-working prostora – mi smo vaša startup oaza. Tu smo da negujemo vaše ideje, podstaknemo vašu kreativnost i podržimo vas na putu ka uspehu! Osnovan sa idejom da podrži IT startapove u ranoj fazi razvoja i preduzetničke poduhvate mladih ljudi sa vizijom, da razvije originalne ideje svih onih koji razmišljaju odvažno i čvrsto veruju u sebe.

(Ako vi ne verujete u sebe, mi verujemo u vas!)

Akcelerator za Startapove

Otključajte potencijal vašeg startapa u Tech Talk Hub akcelerator programu.

Pokrenut u našem živopisnom hub-u, naš akcelerator vam pruža intenzivan program okrenut usmeren ka rezultatima, dizajniran da vas prebaci na sledeći nivo. Sa fokusom na mentorstvo i strateška partnerstva, naša misija je da vam omogućimo ubrzani razvoj i pozicioniranje za dugoročni uspeh na tržištu. Ako osećate da je pravi trenutak da ubrzate razvoj da lansirate svog startapa – tu smo da vam pružimo podršku i resurse koji su vam potrebni da to ostvarite.

tech talk hub conference
tech talk hub work and talk

Pomoć u Finansiranju

Podržavamo vaše startap ambicije i nudimo vam pomoć u odabiru odgovarajućeg investitora, bilo da je to andjeo investitor, kompanija ili VC fond.

U Tech Talk Hub-u, mi razumemo da pretvaranje vaše startap vizije u stvarnost često zahteva više od sjajne ideje. Vrlo često potrebna je finansijska podrška i strateško planiranje, zbog čega smo tu da vas povežemo sa našom mrežom anđeoskih investitora i venture kapitalista kapitalom.

Nismo tu samo da vam pružimo finansijsku podršku, tu smo da vam pomognemo da napredujete i da sa svakom novom pobedom, stičete još više samopouzdanja. Bez obzira da li ste u ranoj fazi razvoja, tražite kapital za rast ili tražite grantove za podsticanje inovacija, Tech Talk Hub je vaš partner na tom uzbudljivom putovanju.