Za PARTNERE

Zajedno, oblikujmo budućnost tehnologije! #TechTalkHub

Investitori

Partnerstva

Institucije

Anđeoski Investitori
i venture kapitalisti

Ako tražite najperspektivnije startape – mi smo tu da vam otkrijemo sledeću veliku priliku. U Tech Talk Hub-u verujemo da podrška inovacijama predstavlja ključ dugoročnog uspeha.

Posvećeni smo povezivanju vizionarskih investitora poput vas sa startapovima koji oblikuju i redefinišu budućnost različitih industrija i stvaraju tehnologije sutrašnjice.

tech talk hub conference

Partnerstva

U Tech Talk Hub-u, partnerstva vidimo kao nešto mnogo značajnije od poslovnih sporazuma, jer ona su katalizatori za digitalnu transformaciju i napredak. Posvećeni smo izgradnji strateških saveza koji stvaraju dodatnu vrednost i za kompanije i za startapove.

Ako želite proširiti svoj spektar usluga i pojačati svoj uticaj, budite partner Tech Talk Hub-a razmislite o partnerstvu sa Tech Talk Hub-om. Iskoristite naše resurse i kontakte sa startapovima da unapredite inovativnost na svim nivoima i skalirate svoje operacije i portfolio usluga.

Akademske Institucije

Dobrodošli u Tech Talk Hub, gde se znanje sreće sa inspiracijom. Sa nasledjem IT kompanije koja ima bogatu istoriju koja traje već duže od 47 godina, decenijama se bavimo podrškom akademskoj zajednici i razvojem naprednih tehnoloških rešenja i zajedno sa vama učestvujemo u onome što danas nazivamo digitalnom transformacijom ili digitalizacijom.

U saradnji sa akademskim institucijama, verujemo u transformacionu moć obrazovanja i našu zajedničku misiju da osnažimo studente veštinama, znanjem i vizijom, kako bi postali društvo posvećeno negovanju lidera sutrašnjice.